SPROVEDEN PROGRAM „POKRENI BAJS“ U 3 ŠKOLE U VOJVODINI

U periodu avgust – novembar 2015. godine, program POKRENI BAJS je sproveden u 3 opštine u Vojvodini. Obuka je urađena od strane CENTRA ZA UNAPREĐENJE DRUŠTVA (www.cudrustvo.org) *neka se klikne na njihov sajt i JUGO CIKLING KAMPANJE, a sa finansijskom podrškom Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

Obuka je izvršena osnovnim školama „Isa Bajić“, Kula, jedno odeljenje 4. razreda, „20 oktobar“,   Vrbas, jedno odeljenja 4. razreda i „Vuk Karadžić“, Srbobran, dva odeljenja 4. Razreda. Obukom je ukupno obuhvaćeno 120 učenika.

Primarna obuka u školama

Primarna obuka nastavnika iz 3 škole sprovedena je 8.10. u Vrbasu. Obuku su sproveli konsultanti prof. Biljana Kordić i Mirko Radovanac.

vrbas-1 vrbas-2 vrbas-3 vrbas-4

Snimci sa primarne obuke

Obaveštenje o obuci na zvaničnom sajtu opštine Vrbas

 sa-sajta

 Slike sa praktične obuke iz Vrbasa i Srbobrana

1 2 3 4

Završno takmičenje najboljih učenika      

U Vrbasu je 28.11. održano završno takmičenje u spretnosti vožnje bicikla. Poligon je postavljen u školi „20 oktobar“. Za izbor najboljeg učenika korišćena je kombinacija rezultata sa testa, sa vremenom postignutim na poligonu.

Prva 3 mesta zauzeli su sledeći učenici:

  1. Teodora Kataji iz Vrbasa (maksimalni broj poena na testu i nabolje vreme na poligonu – 2,00 boda)
  2. Konstantin Nićetin iz Kule – 1,89 bodova
  3. Bojana Ćorović iz Vrbasa – 1,86 bodova

Pobednici su dobili kacige (1. i drugo mesto) i merač brzine za bicikl (3. mesto), dok je ostalih 27 učenika dobilo prigodan poklon (zvonce, svetlo, itd.).

POBEDNICI TAKMIČENJA

pobednici


Slike sa završnog takmičenja u Vrbasu

Untitled-1 Untitled-2 Untitled-3 Untitled-4 Untitled-5 Untitled-6